Portfolio

bekijk een selectie van ons werk

Onderstaande klanten gingen u onder andere al voor.

Ons portfolio bevat slechts een selectie van ons werk.


Digitale uitnodigingen

Voor de Rotterdam Internet Exchange, Bytesnet Groningen B.V. en de Groningen Internet Exchange hebben wij onlangs een serie digitale uitnodigingen gemaakt.


Doderer Design heeft ons prima geholpen met het ontwerp van onze digitale uitnodigingen.Creatief, op tijd en binnen budget!

Dhr. H. den Aantrekker, Manager Operations. Rotterdam Internet Exchange

  • E-mail marketing
  • Hosting

Riemeijer Arbeidsmediation

Voor Riemeijer arbeidsmediation en HR consultancy hebben wij een nieuwe huisstijl en website gerealiseerd. De nieuwe huisstijl is ook omgezet naar bruikbare templates voor word.

  • Webdesign
  • Identity Design
  • Hosting
  • Template ontwerp

Het ontwerpen van een website was nieuw voor mij. Ik zat met de bekende vragen als: waar begin je, welk doel heeft de website en wie is (waarschijnlijk) de gebruiker. Wouter Doderer, van Doderer Design heeft mij fantastisch geholpen met de ontwikkeling van mijn eigen website. Hij stelde de juiste vragen, dacht mee en kwam, veelal ongevraagd, met geweldige suggesties. Ik ben niet alleen waanzinnig trots op het eindresultaat; ook van de gebruikers krijg ik positieve feedback. Mocht u voor eenzelfde keuze staan: Bel Doderer Design. U zult, net als ik, niet teleurgesteld worden.

Dhr. J. Riemeijer, Oprichter

Direct beginnen met uw project?
Neem contact op

Alle Logo's, producten en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.